Jak firmy zbytečně přicházejí o velké peníze - Konečná, Kateřina
Ochrana duševného vlastníctva vo firmách. Kategórie duševného vlastníctva. Povedomie duševného vlastníctva vo vnútri vlastnej firmy. Vzťah medzi originálnym výrobcom a obchodnými partnermi. Porušovanie ochrany duševného vlastníctva na čiernom trhu. Porušenie ochrany duševného vlastníctva v Európe podľa jednotlivých značiek.