Vytváranie vhodného podnikateľského prostredia pre malý podnik - Vargová, Adriana
Existencia stimulujúceho podnikateľského prostredia - základ úspešného rozvoja sektora MSP. MSP sú chrbtovou kosťou hospodárstva, zdrojom inovácií a dynamizmu. Štatistické údaje o MSP. Bariéry podnikania. Informácie o stave podnikateľského prostredia v SR s návrhmi na jeho zlepšenie.