Využitie internetových obchodov v marketingu - Záleský, Ivan, 1979-
S využívaním internetu nastali zmeny v koncepcii predaja, ako aj v propagácii výrobkov, či služieb podnikov. Vznik nových pojmov - e-business, e-commerce, e-markets. Výhody a nevýhody na strane predávajúcich i kupujúcich. Internetový predaj zameraný na koncových zákazníkov - B2C (business to consumer). Internetový obchod medzi firmami - B2B (business to business). Internetový obchod medzi spotrebiteľmi - C2C (consumer to consumer). Internetový obchod iniciovaný spotrebiteľmi - C2B (consumer to business). Slovensko a on-line obchody.