Ekonomické mýty: neutrálna daň - Baťo, Rado
Rozdielne názory politikov a ekonómov na zavedenie spravodlivej dane na Slovensku. Mýtus o neutrálnej dani. Otázka "spravodlivosti" pri daniach. V čom je problém rovnej dane? Daň, ktorá by nezasiahla do slobodného trhu nikto zatiaľ "nevidel".