Po štyroch rokoch Sociálna sféra - Solík, Ján
Analýza plnenia programových zámerov politických strán SR v rokoch 2002 - 2006 v sociálnej sfére. Sľuby, zámery a volebné programy strán ANO, KDH, SDKÚ a SMK v roku 2002 v dôchodkovom systéme, v sociálnej pomoci a riešení nezamestnanosti, vo výchove a vzdelávaní a v zdravotníctve.