Priemyselná politika SR ako súčasť priemyselnej politiky EÚ - vyhodnotenie prvých výsledkov priemyslu po pristúpení do EÚ - Zorkóciová, Otília, 1954-
Chápanie priemyselnej politiky vo všeobecnosti. Priemyselná politika EÚ. Hlavné kategórie rámcových podmienok, ktoré sú významné z hľadiska priemyselnej politiky. Priemyselná politika SR. Základné prístupy a ciele. Priemysel Slovenska. Tržby za vlastné výkony a tovar v priemysle podľa ekonomických činností.