Zdroje sekundárnych údajov v marketingovom výskume - Žák, Štefan, 1971-
Význam sekundárneho výskumu v procese marketingového výskumu. Definovanie sekundárnych údajov. Proces získavania sekundárnych údajov podľa Kressa. Klasifikácia tradičných zdrojov sekundárnych údajov. Zdroje sekundárnych údajov v internete. Transformácia tradičných zdrojov sekundárnych údajov na internetové zdroje. Porovnanie klasických externých zdrojov sekundárnych údajov. Porovnanie internetových zdrojov sekundárnych údajov.