Poznatky z komparácie etických kódexov slovenských a nemeckých firiem - Remišová, Anna
Výsledky komparácie firemných etických kódexov slovenských a západonemeckých firiem s viac ako 500 zamestnancami. Autori sa koncentrujú na komparáciu firemných etických kódexov podľa interných a externých stakeholderov a etických okruhov.