Outsourcing - jeho vymedzenie a hlavné oblasti využitia - Daňo, Ferdinand, 1959-
Vymedzenie podstaty outsourcingu. Charakteristika jednotlivých jeho foriem a typov. Základné prednosti a nedostatky jeho využívania. Hlavné oblasti praktického života v ktorých sa formy outsourcingu využívajú.