Reklamácie - Dzurová, Mária
Teoretické východiská pojmu a obsahu reklamácie. Oprávnenosť reklamácií. Miesto a príčiny vzniku reklamácií. Poškodenie tovaru pri manipulácii a skladovaní. Analýza reklamácií.