Historie a výzvy podnikatelské etiky - Putnová, Anna
Zrod akademickej disciplíny - podnikateľská etika (1974). Z histórie vývoja podnikateľskej etiky ako samostatnej disciplíny vo svete. Situácia v Česku. Výzvy pre podnikateľskú etiku v novom storočí - v globalizovanej ekonomike.