Expanze leasingového trhu pokračuje - Pulz, Jiří
Lízing ako prostriedok napĺňania investičných zámerov a projektov rozvoja malých a stredných podnikov. Pokles lízingu automobilov a nárast podielu technológií, strojov a zariadení. Lízing nehnuteľností. Daňový problém pri lízingu nehnuteľností. Podpora investícií a podiel lízingu na raste ekonomiky. Lízingový trh v Českej republike.