Nové trendy v ochrane vkladov po vstupe Slovenskej republiky na jednotný finančný trh Európskej únie - Eliašová, Darina
Ochrana finančného trhu. Ochrana klientov komerčných bánk. Implicitná a explicitná ochrana vkladov. Fond ochrany vkladov. Konkurencia v ochrane vkladov.