Odhad možných vplyvov zavedenia eura na podnikateľský sektor v SR - Árendáš, Marek
Vplyv štruktúry podnikateľského prostredia pri zavedení eura. Vplyv zavedenia eura na podnikateľský sektor. Prínosy zo zavedenia a náklady na zavedenie eura pre podnikateľský sektor. Vplyv zavedenia eura na zahraničný obchod a PZI.