Konvergencia a regionálna kohézia SR - Lalinský, Tibor
Nominálna a reálna konvrgencia. Aktuálny stav plnenia a výhľad maastrichtských kritérií. Riziká udržateľnosti plnenia. Aktuálne ukazovatele reálnej konvergencie a stavu ekonomiky. Regionálna kohézia SR. Regionálne rozdiely vo výkonnosti v krajinách EÚ. Faktory a výhľad regionálnej kohézie.