Služby formátov predajní s nábytkom z hľadiska slovenských zákazníkov - Kita, Pavol
Vývoj nových distribučných kanálov na slovenskom trhu s nábytkom. Konkurenčná dimenzia ponuky nových distribučných kanálov. Služby distribučných kanálov s nábytkom. Očakávania služieb zákazníka od distribučného kanála. Dôležitosť služieb poskytovaných pri kúpe nábytku.