Společnost znalostí vyžaduje změnu systému vzdělávání - Pitra, Zbyněk
Problém pripravenosti súčasných vzdelávacích inštitúcií pôsobiť vo vedomostnej spoločnosti. Celoživotné vzdelávanie ako životná nutnosť. Inovácie ako nový spôsob reakcie na podnikateľské príležitosti. Hnacie sily vývoja. Prekážky transformácie vzdelávania. Ako presadiť zmenu. Diferencovaný prístup organizácií k individuálnemu rozvoju zamestnancov.