Študentom chýba prax - Štofilová, Jana
Hľadanie ciest, ktoré urýchlia proces zapojenia Slovenska v integrácii s vyspelou Európou v oblasti ekonomickej. Jednou z oblastí v ktorej sú veľké rezervy je systematický rozvoj ľudí ako najcennejšieho materiálu, ktorý Slovensko má. Označenie pracovnej sily ako ľudský faktor vyjadruje nový pohľad na zamestnancov. Perspektívy spolupráce vysokých škôl v oblasti logistiky, jej výučby a spojenie s praxou. Spolupráca učiteľov a odborníkov z praxe.