Ako podnikať
Z obsahu: Zoznamka namiesto inzerátu. Diskriminácia pri nábore. Firma sú ľudia. Manažér prestáva byť nositeľom múdrosti a stredobodom záujmu. Efektívny predajca - stres pred rokovaním. Poradenstvo.