Etika a správce daně - Čekanová, Libuše
Tieňová ekonomika - čierna (daňové úniky ...) a šedá (vyhýbanie sa plateniu daní). Základné pojmy v oblasti správy daní - daňový subjekt,, platiteľ spotrebnej dane, správca spotrebnej dane (colná správa), korupcia. Projekt Etika - správca dane - daňový subjekt.