Nová šance pro starší zaměstnance - Klafke, O.
Koniec rokov kultu mladých manažérov. Nárast zamestnávania starších vedúcich pracovníkov. Vekovo zmiešané pracovné tímy. Prínos starších zamestnancov k úspešnosti podniku.