Trendy zaměstnaneckých výhod - Janovská, Iva
Poskytovanie zamestnaneckých benefitov dnes takmer samozrejmosťou. Rozhodovanie záujemcov o zamestnanie aj na základe zamestnaneckých výhod. Základné benefity ako neoddeliteľná súčasť štandardnej ponuky zamestnávateľa. Benefity nad základný rámec - prostriedok na dosiahnutie konkrétneho cieľa zamestnávateľa. Tematicky zamerané poukážky. Niektoré zamestnanecké benefity v USA a v Európe.