Vybrané oblasti a nástroje regionálneho marketingu v podmienkach SR - Hanuláková, Eva, 1964-
Východiská regionálneho marketingu. Podstata regionálneho marketingu. Regionálny marketing a priemyselné parky. Využitie eventov v regionálnom marketingu. Klasifikácia event marketingových aktivít.