Nepřátelské převzetí: metody a strategie obrany - Malý, Milan
Problematika prevzatia jednej spoločnosti inou. Priateľské prevzatie (friendly takeover) a nepriateľské prevzatie (hostile takeover). Ako sa proti nepriateľskému prevzatiu brániť. Charakteristika jednotlivých metód obrany. Vlastná aktívna obrana. Pozitívne efekty a zápory nepriateľského prevzatia.