Charakteristika trhu s pohonnými hmotami v SR - Jurkovičová, Lujza
Charakteristika trhu s pohonnými látkami v Slovenskej republike. Problémy pôsobenia neznačkových čerpacích staníc na trhu pohonných hmôt v SR. Zhodnotenie zásob, vývoja spotreby, dostupnosti ropy a súčasný vývoj cien pohonných hmôt a vplyvy, ktoré naňho pôsobia v Slovenskej republike. Súčasný vývoj cien pohonných hmôt v SR.