Teoretické a praktické aspekty analýzy vzťahov dodávateľ - distributér v oblasti nákupu inovovaných výrobkov - Kita, Jaroslav
Postupy používané nákupcami v procese výberu nových výrobkov. Teoretické a praktické aspekty tohto procesu. Tradičné prístupy a ich možnosti. Nové smery výskumu vzťahov dodávateľ-distributér. Možnosti využitia poznatkov z výrobnej sféry v oblasti distribúcie. Špecifické otázky výberu