Dopady reformy dôchodkového systému na životné poistenie - Littvová, Zuzana
Súčasné postavenie životného poistenia v Slovenskej republike. Očakávania trhu životného poistenia na Slovensku. Možnosť zhodnocovania úspor. Vplyv dôchodkovej a daňovej reformy na životné poistenie. Životné poistenie a zákon o odbornej spôsobilosti maklérov. Väčšia profesionalita sprostredkovateľov životného poistenia. Vplyv informačnej povinnosti štátu na vývoj v oblasti životného poistenia.