Skúšobníctvo a certifikácia v Slovenskej republike - Košútová, Tatiana, 1962-
Certifikácia ako nový druh overovania zhody výrobkov s danou dohodnutou alebo uznávanou normou. Technické požiadavky na výrobky a posudzovanie zhody. Technická norma a technické predpisy. Posudzovanie zhody.