Extra reality nové bývanie a komerčné priestory
Byty. Správa bytov. Kancelárie, obchody. Polyfunkčné objekty. Rodinné domy. Administratívne a obchodné priestory. Logistické centrá. Inzerujúce spoločnosti a projekty.