Etické problémy slobodných povolaní - Foltínová, Alžbeta
Slobodné povolanie - vymedzenie pojmu. Niektoré etické problémy slobodných povolaní. Charakteristické znaky slobodných povolaní, ich základné členenie. Etika podnikania, etický kódex. Etický kódex audítorov, Etický kódex patentových zástupcov. Etika podnikania bude naďalej narastať na význame, presadzovanie etiky v podnikaní bude prinášať aj ekonomické efekty.