Finančné právo a jeho systém - Grúň, Ľubomír
Pojem finančné vzťahy. Vznik a realizácia finančných vzťahov. Finančné právo ako samostatné odvetvie právneho poriadku. Vymedzenie finančného práva v právnej literatúre. Klasifikácia finančného práva.