Notifikácie technických predpisov vzťahujúcich sa na výrobky a na služby informačných spoločností - Kristová, Ľudmila
Informácie o povinnostiach , ktoré vyplývajú z právnych dokumentov, prijatých pri preberaní smerníc Európskeho parlamentu do právneho poriadku SR v oblasti poskytovania informácií o technických normách a predpisoch a o službách informačnej spoločnosti. Požiadavky na výrobok. Notifikácia. Notifikácie WTO. Referenčný odkaz. Referenčný odkaz a notifikácie.