Postavenie veľtrhov a výstav v marketingovej komunkácii - Labská, Helena
Základné charakteristiky veľtrhov a výstav v marketingovej komunikácii. Problémy ich aplikácie. Súčasný vývoj výstavníctva na Slovensku. Výstavy a veľtrhy ako multifunkčné médium.