Business ethics and codes of ethics - Kováčová, Eva
Kritériá, akými sú etika a spoločenská zodpovednosť firiem sú ťažko merateľné, ale je veľmi dôležité, aby ich podnikateľské prostredie pochopilo vzhľadom na trvalo udržateľné podnikanie. Príspevok je zameraný na vybranú etickú problematiku, rozdiely v etických programoch pre malé a veľké podniky a porovnanie dvoch konkrétnych etických kódexov - neziskovej organizácie a nadnárodnej spoločnosti.