Špecifické systémy manažérstva kvality - základ bezpečnosti potravín - Lacková, Alica
Systém HACCP (špecifický systém manažérstva kvality) a jeho charakteristika. Uplatnenie HACCP v celom potravinovom reťazci. Definovanie systému kvality. Integrovaný systém manažérstva kvality pre oblasť potravín. Prepojenie medzi systémom HACCP a normou ISO 9001:2000.