Marketingový prístup v rozvíjajúcom sa postavení služieb v domácom i medzinárodnom obchode - Vančíková, Jana
Rozvíjajúce sa služby v novej ekonomike ako nositelia pridanej hodnoty. Plánovanie a tvorba strategických marketingovo-manažérskych krokov v službách. Kultúrne prostredie krajín Európskej únie.