Vysoké školy zostávajú v letargii - Baláž, Peter
Problematika súkromných vysokých škôl. Pedagogický zbor na súkromných vysokých školách. Aké sú reálne motivácie na týchto školách. Krstní otcovia súkromných vysokých škôl. Zhodnotenie kvality slovenských univerzít a vysokých škôl. Voľba manažmentu. Obmedzené možnosti financovania vysokých škôl.