Souhrnná produktivita faktorů - otázky měření - Klacek, Jan
Všeobecné vymedzenie súhrnnej produktivity výrobných faktorov. Dynamika súhrnnej produktivity faktorov. Hrubý a čistý produkt. Rastové účtovníctvo. Prístup podľa teórie produkčnej funkcie. Výrobné faktory, výnosy z rozsahu a technologická zmena. Funkčná separabilita v KLEM produkčnej funkcii. Transcendentná logaritmická produkčná funkcia. Trojfaktorový translog produkčnej funkcie a efekty technicko-technologického pokroku. Možnosti empirickej aplikácie. Vzorce.