Význam priemyselných parkov v podpore priamych zahraničných investícií - Lesáková, Dagmar, 1949-
Analýza súčasného stavu v oblasti vytvárania priemyselných zón a priemyselných parkov v SR. Hodnotenie silných a slabých stránok legislatívneho rámca pre zriaďovanie priemyselných parkov na Slovensku. Prvé skúsenosti priemyselných parkov s pritiahnutím zahraničných investícií na Slovensko. Komparatívna analýza stavu v Českej republike a v Maďarsku.