Obchodné služby ako činiteľ rastu a konkurencieschopnosti ekonomiky - Michalová, Valéria
Úloha a funkcie obchodných služieb v ekonomike. Obchodné služby a ekonomický rast. Podpora konkurencieschopnosti. Dynamika rastu ekonomiky a obchodných služieb v Holandsku. Obchodné služby a produktivita. Obchodné služby a konkurenčné výhody. Obchodné služby a zamestnanosť. Obchodné služby a inovácie. Typy inovácií podporované obchodnými službami. Obchodné služby v cezhraničnom obchode krajín EÚ. Obchodné služby krajín EÚ vo svetovom obchode v roku 2001. Obchodné služby v ekonomike Slovenska.