Odvetvie služieb - výzvy v oblasti štatistiky - Vančíková, Jana
Zaostávanie štatistiky služieb za štatistikami priemyselných odvetví. Súčasná metodika a štatistické nástroje v oblasti služieb. Rozvíjajúci sa systém štrukturálnej obchodnej štatistiky. Charakteristika štatistických oblastí. Dôvody existujúcich nedostatkov v chápaní štruktúry sektora služieb a štatistických údajov.