Lobby jako firemní nástroj - Nezmar, Luděk
Úloha lobistu hájiť záujmy klienta vo vzťahu k verejným inštitúciám. Pre aké odbory podnikania je lobizmus typický. Kedy sa lobing oplatí. Lobing v kocke. Lobizmus a verejná mienka.