Manažeři versus manažerky - Vránková, Tereza
Rovnoprávnosť žien a mužov deklarovaná rôznymi výnosmi a zákonmi. Zamestnanosť žien s malými deťmi. Zastúpenie žien na vedúcich pozíciách. Odmeňovanie mužov a žien vykonávajúcich tú istú funkciu. Kariérny postup žien a mužov. Porovnanie vlastností žien a mužov vo vzťahu k vykonávanej funkcii. Príčina preferovania zamestnávania mužov na mažérskych pozíciách