Internetová komunikace s manažery - Havel, Jan
Marketingová komunikácia s manažérmi spoločností ako súčasť oblasti B2B. Obsah a serióznosť zdelenej informácie. Komunikácia prostredníctvom e-mailu alebo na webe. Priama komunikácia.