Prínosy členstva v EÚ pre telekomunikačných operátorov v SR - Príhoda, Norbert
Význam účasti slovenskej ekonomiky v európskych integračných procesoch vzhľadom na rozvoj telekomunikačného sektora. Význam priamych zahraničných investícií. Teoretické východiská pôsobenia priamych zahraničných investícií v telekomunikačnom sektore.