Nezapomínejte na etiketu - Špaček, Ladislav
Pravidlá etikety pri obchodnom stretnutí s klientom. Text na pozvánke. Vhodné oblečenie. Koho vziať so sebou na stretnutie. Zdravenie a predstavovanie. Náležitá príprava na obchodné rokovanie.