Transfer technológie a poznatkov ako faktor globálneho rozvoja - Pullmanová, Terézia, 1953-
Pojem technologická globalizácia. Transfer technológií a životné prostredie. Transfer technológií a výmena vedeckých poznatkov. Podmienky a predpoklady transferu technológií. Medzinárodná patentová ochrana a transfer technológií.