Audit znalostí v štátnej a verejnej správe - základný predpoklad zavedenia manažmentu znalostí v štátnej a verejnej správe - Rakovská, Eva, 1963-
Decentralizácia riadenia štátnej a verejnej správy a nutnosť zmien zavedenia nových spôsobov práce. Riadenie správy na základe znalostí . Kroky nutné k zavedeniu systému manažmentu znalostí v štátnej a verejnej správe. Audit znalostí založený na hierarchickom a funkčnom princípe podľa funkcií jednotlivých orgánov štátnej a verejnej správy. Možnosti externalizácie znalostí a ich zachytenie pomocou IT.