Maličkosti s velkým vlivem na výkon firmy - Freemantle, David
Dvanásť maličkostí, ktoré praktizujú najlepší tímoví lídri a ktoré sú dôležité pre vedenie tímov a na motiváciu ľudí. Ľudia ako najväčšia priorita. Ísť príkladom. Stanovenie cieľov. Odmeňovanie najlepších. Dôvera. Komunikácia. Podpora vzdelávania. Dohoda na individuálnych prínosoch. Merať to, čo je dôležité.