Východiská ohodnocovania duševného vlastníctva - Matušovič, Martin
Katedra podnikovohospodárska Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave a jej výskum zameraný na diagnostiku problémov ohodnocovania duševného vlastníctva. Otázky súvisiace s definovaním pojmu duševné vlastníctvo a jeho štruktúry. Problémy ohodnocovania duševného vlastníctva z hľadiska obsahového, právneho a evidennčného.